Previous
photo 2
photo 3
photo 3
photo 4
photo 5
photo 5
photo 5
photo 5
photo 5
photo 5
photo 5
photo 5
photo 5
Next

Apartament al centre de la vila de Osséja

Dúplex a la 3a planta (2 a 8 persones)

Apartament de 54,67 m2 reals, rehabilitat al 2019. Inclou un vestíbul de 2,36m2; dos dormitoris dobles un de 8,26m2 (llit de 150x190)  i  l’altre de 10,88m2 (llit de 150x190) amb balcó.Bany de 2,56m2; menjador i sala d’estar amb balcó (sofà llit i ximeneia) de 25,75m2, cuina de 4,86m2. L’altell de 17,40m2 inclou un dormitori (suite) amb un espai d’oficina 13,80m2 i un bany amb dutxa, lavabo i vàter de 3,60m2. Molta llum amb dues Velux i una finestra amb vistes. Traster a la planta baixa per a material d’esquí de 1,30m2. Bicicletes disponibles per a nens.

Aquest apartament està situat al Centre d'Osseja, petit poble al cor de La Cerdanya, molt tranquil. Dins un perímetre de 150m. tenim les comoditats d’un forn, supermercat, farmàcia, oficina de correus i turisme, bars,  Ajuntament...
La Cerdanya, bella comarca que voreja la muntanya, amb llacs naturals, senderisme, bicicleta, passejades a cavall, golf, tenis, globus aerostàtic, quads, vols privats en avions, etc. també té. També esmentar totes les estacions d'esquí (franceses-catalanes): La Molina, Masella, Font Romeu, Les Angles, etc.

Vacances  a qualsevol temporada!!!
Visites a Latour de Carol, als banys de Dorres, coves... i especialment a  la ciutat de Puigcerdà. A 5 minuts de l'apartament, Puigcerdà encantadora vila amb una tradició històrica interessant, botigues, restaurants... L'estació de tren per a  viatjar a Barcelona a  unes tres hores de distància, però gaudint d'un paisatge  preciós.
Contacter

 

Ens veiem aviat!

Ludo

Conditions

Para la reserva es simple, debe enviarme su DIB(DOCUMENTO DE IDENTIFICACIÓN BANCARIA) (el 50 % del alquiler). Sueldo(saldo) para su llegada así Que un depósito de garantía 300 euros (especie o cheque certificado de banco). Una vez recibida la transferencia, usted recibe un registro(referencia) correo electrónico del banco y le bloqueo las fechas sobre la planificación. ¡ Si usted enviarme por e-mail el acto de transferencia, le bloqueo las fechas inmediatamente! Con el fin de evitar otras demandas, reserva validada oficial.

Gracias por juntarme sus pasaportes o carnets de identidad respectivos (por e-mail), con el fin de establecer su contrato de arrendamiento, y confirmarme su número de teléfono fijo y de móvil, con el fin de juntarse cuando usted llega en el mismo lugar. Una vez su contrato de arrendamiento recibido, gracias por imprimirlo, firmarlo y de devolver una copia.

En espera de su respuesta, le deseo un ¡buenos días!
Ludo

Contacter

Francia - Osséjà


View Larger Map
Contacter